29.04.2014

Доступне та якісне житло від DMS

Будівництво та продаж житлової нерухомості - один із пріоритетних напрямків діяльності фінансово- промислової корпорації DMS. З початку роботи структура DMS  "Укрбілдінг корпорейшн" піклується про те, щоб житлова нерухомість, яку ми будуємо, була доступною і якісною. На тлі загальної тенденції збільшення вартості за кв.м. житла в Донецьку, житло від DMS користується особливим попитом у населення.

З 2005 року ведеться будівництво багатоквартирних житлових будинків, які відносяться до категорії соціального житла.

"Ми спочатку орієнтовані на будівництво житла для найширших верств населення. "Наш перший "соціальний будинок " ми побудували в 2006 році. Він хоч і  відносився до категорії "доступне житло" , але якістю не уступав багатьом новостроям більш високого класу. Наша ціна в поєднанні з якістю будинку, забезпечували нам чергу з покупців. Сьогодні ми розуміємо, що непростий час, який переживає наша країна, позначається не тільки на нас як забудовнику, а й на наших покупцях. Більшість людей, як отримували зарплату в гривнях, так і отримують. Тому вартість житла від DMS з підвищенням курсу долара не збільшилася" - говорить Почесний президент Корпорації Андрій Альоша.

DMS є монополістом в Донецькій області у сфері будівництва доступного житла. Тому до нас і йдуть люди. У середньому за місяць роботи менеджери відділу продажів консультують понад 500 осіб.

За останні 4 роки, крім будівництва доріг, парків, інших об'єктів благоустрою Донецька і області ми побудували 3 сучасних багатоквартирних житлових будинки: ЖК "Журавлиний " і "Південна корона" в Ленінському районі , "Петровський посад" в Петровському районі Донецька. Так, з моменту введення в експлуатацію в червні 2013 року в ЖК "Журавлиний " за 10 місяців продані всі квартири. Надалі DMS буде будувати більше подібних будинків - поблизу від центру міста, сучасного та затишного планування, невеликої площі, щоб якомога більше людей змогли вирішити своє квартирне питання.

Корпорація сьогодні стала провідним гравцем у сфері житлової нерухомості Донецька, який успішно освоює ринок і за межами регіону. У найближчих планах - будівництво сучасного 12 -ти поверхового житлового будинку бізнес-класу по бульвару Шкільному в Донецьку.

Географія діяльності DMS широка: для покупки доступна житлова нерухомість в індустріальних центрах, передмістях , курортних зонах. Корпорація успішно займається і будівництвом приватних будинків різного рівня і вартості, а також котеджів VIP- рівня в міських, приморських і лісових зонах.