1.07.2014

У Донецьку встановлять близько 70 нових дитячих майданчиків

З 25 червня компанія "Укрбілдінг Корпорейшн" Корпорації DMS початку роботи по установці в Донецьку близько 70 нових ігрових майданчиків. Перша з'явилася на вулиці Павла Поповича у Київському районі Донецька.

"Коли наші фахівці почали працювати, мешканці будинку № 27 по вулиці Павла Поповича зізналися, що впорядковану майданчик вони давно чекали і готові допомагати, аби швидше у дітей поряд з будинком з'явилося місце для ігор і відпочинку. На майданчику вже встановили дитячий карусель, гойдалки -балансири, подвійні гойдалки, лавочки. Тут також з'явився дитяче містечко з канатними конструкціями, барвистою гіркою, безпечними зонами для веселих дитячих ігор "- говорить Олександр Петрук, генеральний директор компанії" Укрбілдінг Корпорейшн ", яка здійснює установку майданчиків по всіх районах міста, згідно планом Управління житлового господарства Донецької міськради.

Раніше за зверненнями жителів Донецька в профільні управління Донецької міської ради, був складений план встановлення дитячих майданчиків у дворах міста. Тепер ці побажання людей втілюються в сучасні гойдалки та гірки для дітей. У нинішній непростій ситуації, міський голова Олександр Лук'янченко врахував прохання жителів і знайшов кошти для того, щоб малюкам Донецька було, де відпочивати. 

Для довідки: 

Компанія "Укрбілдінг Корпорейшн" Корпорації DMS, президентом якої є Андрій Альоша, входить до п'ятірки провідних будівельних компаній регіону. "Укрбілдінг Корпорейшн" є постійним партнером Донецької міської ради у реалізації проектів з будівництва об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури, лідером регіону з будівництва соціального житла, який поповнює сегмент житлової нерухомості Донецька якісними і доступними новобудовами. Підприємство виконує повний комплекс робіт - від котловану до введення в експлуатацію об'єктів різної функціональності, поверховості та складності - громадського, промислового і транспортного призначення, виробляє широкий асортимент металоконструкцій.