9.07.2014

У Донецьку з'явиться новий парк для студентів

У районі другого міського ставка нижче гуртожитків ДонНУ з'явиться парк «Студентський». Управлінням капітального будівництва Донецької міськради затверджено проект реконструкції парку. На місці занедбаної посадки будівельники розпочнуть роботи з благоустрою. 

«Незважаючи на складні соціальні проблеми, мер Донецька Олександр Лук'янченко продовжує втілювати в життя важливі й сміливі проекти для міста. Парк «Студентський» в самому серці промислового мегаполісу порадує жителів. Тут з'явиться чимало об'єктів для спорту та відпочинку - біля човнової станції буде спортмайданчик. Для тих, хто любить позасмагати, буде обладнано сучасний пляж. З'являться також доглянуті зони для пікніка та розведення багаття, доріжки для бігу і велосипедистів, майданчики для гімнастики, для спортсменів-силовиків, для футболістів і ролерів. Берег ставка буде впорядкований для комфортної зимової та літньої риболовлі »- говорить Олександр Петрук, генеральний директор компанії« Укрбілдінг Корпорейшен », що займається реконструкцією парку. 


Реконструкція парку, запланована на липень 2014 - грудень 2015 року. Вона передбачає демонтажні роботи, благоустрій території, влаштування малих архітектурних форм та переносних виробів, сходів, підпірних стін, парканів, будівництво громадського туалету, приміщення душових, зовнішніх мереж. 

Для довідки: 

Компанія "Укрбілдінг Корпорейшн" Корпорації DMS, президентом якої є Андрій Альоша, входить до п'ятірки провідних будівельних компаній регіону. "Укрбілдінг Корпорейшн" є постійним партнером Донецької міської ради у реалізації проектів з будівництва об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури, лідером регіону з будівництва соціального житла, який поповнює сегмент житлової нерухомості Донецька якісними і доступними новобудовами. Підприємство виконує повний комплекс робіт - від котловану до введення в експлуатацію об'єктів різної функціональності, поверховості та складності - громадського, промислового і транспортного призначення, виробляє широкий асортимент металоконструкцій.