20.01.2012

"Укрбілдінг Корпорейшн" отримала професійну нагороду за реконструкцію пр. Ілліча

20 січня у Shakhtar Plaza відбулося щорічне вручення нагороди Гільдії професійних будівельників компаніям- забудовникам , які внесли помітний внесок у містобудівний розвиток Донецька. За традицією , цю нагороду кращим компаніям вручає Донецький міський голова.

У 2011 році Гільдія заснувала 11 номінацій , три з яких вручалися за роботи з реконструкції . У числі об'єктів , які удостоїлися високої оцінки , виявився і оновлений силами " Укрбілдінг Корпорейшн" проспект Ілліча .

Нагадаємо , тендер на реконструкцію пр. Ілліча будівельна компанія DMS виграла ще в 2008 році. Роботи почалися три роки по тому і тривали протягом 7 місяців. За цей час було виконано цілий комплекс заходів: від оновлення покриття бруківкою та зменшення ухилу по тротуару до пристрою паркового освітлення. Виробничі будні по перетворенню одного з центральних проспектів міста увічнений у фотоальбомі « Новий вигляд старого проспекту » , який був презентований генеральним підрядником меру Олександру Лук'янченко в листопаді 2011 року.

Сьогодні вже нагороду з рук донецького міського голови отримував технічний директор « Укрбілдінг Корпорейшн » Петро Перерва. «Ця нагорода подвійно приємна , так як вона заслужена . Нашими фахівцями була виконана величезна робота. Об'єкт великий , технічно складний , як генпідрядник ми відповідали за весь комплекс робіт . Але працювати було цікаво » , - підкреслив пан Перерва.

За словами ж генерального директора « Укрбілдінг Корпорейшн » Олександра Петрука , нагорода Гільдії займе гідне місце серед інших відзнак генпідрядника , оскільки відображає оцінку експертного співтовариства , яке можна вразити тільки професіоналізмом.

Але в чому одностайні в Корпорації - і її президент Андрій Альоша , і співробітники , так це в тому , що найвища нагорода - це позитивні відгуки донеччан про те , що зроблено нашими руками в прямому сенсі цього слова.

«Я працюю з пенсіонерами та ветеранами Донецька. Вони пам'ятають проспект в його первозданному вигляді. Не приховую , мені було дуже приємно чути , що оновлений Ілліча їм « по душі » » , - зазначив Андрій Альоша. - «Зрештою , все , що ми робимо в місті, ми робимо для його жителів. Це самі неупереджені судді , які будуть оцінювати нашу роботу не тільки сьогодні , а й через роки » , - підкреслив депутат міської ради Андрій Альоша.