19.02.2013

Будівельники корпорації DMS готують СК «Кіровець» до атестації IААF

У 2012 році фахівці «Укрбілдінг Корпорейшн», будівельної компанії ФПК DMS, почали підготовку СК «Кіровець» до юнацького Чемпіонату світу з легкої атлетики, який пройде в Донецьку вже влітку цього року. У числі запланованих робіт по тренувальній базі для учасників змагань - реконструкція спортивного комплексу та будівництво нового легкоатлетичного ядра.

Станом на кінець лютого повністю підготовлено основне поле та бігові доріжки. На основному футбольному полі встелений штучний газон. Зведені сектори для стрибків у довжину. На поле для штовхання ядра і поле для метання диска залишається засіяти газон. Також завершено реконструкцію будівлі з плавальним басейном, у новому адміністративно- побутовому корпусі тривають оздоблювальні роботи. Системи опалення будівель працюють задовільно. Проведена заміна старих і завершено будівництво нових трибун - на 2,5 тис. глядацьких місць. «У квітні 2013 спортивний комплекс повинен отримати сертифікат відповідності вимогам IААF . Ми докладаємо всіх необхідних зусиль , щоб забезпечити належну якість та дотримання термінів виконуваних робіт», - говорить генеральний директор ТОВ« Укрбілдінг Корпорейшн» Олександр Петрук.

Також , в генпідрядної організації розповіли , що СК «Кіровець» буде оснащений сучасним спортивним освітленням, яке пройшло сертифікацію Федерації легкої атлетики України. Для обслуговування спортивного комплексу запроектована мережа автомобільних проїздів, стоянок, тротуарів. В'їзд і виїзд буде здійснюватися з вул. Кірова. Передбачені під'їзди, автостоянка, доступ в приміщення і до споруд для людей з обмеженими фізичними можливостями. У районі комплексу буде обладнано 150 паркувальних місць. На території легкоатлетичного ядра тривають роботи з обладнання шести 400 -метрових бігових доріжок по колу , восьми доріжок для бігу на 100 м і 110 м з бар'єрами , 2 напівкіл радіусом 36,5 м з місцями для стрибків у висоту, довжину і з жердиною, ями для бігу з перешкодами. Всі роботи повинні бути завершені в травні 2013 року.

Раніше компанія «Укрбілдінг Корпорейшн» провела комплексну реконструкцію та благоустрій трьох муніципальних об'єктів в рамках підготовки Донецька до Євро - 2012. За один з них - пр. Ілліча - компанія- генпідрядник отримала спеціальну нагороду Гільдії професійних будівельників. Також фахівці ФПК DMS працювали над реконструкцією та будівництвом таких об'єктів міської інфраструктури, як шляхопрови в районі «Мотелю», б . Пушкіна, автодорожні розв'язки в різних районах м. Донецька.

«Ми працюємо для Донецька більше 7 років. За цей час наша будівельна компанія не отримувала нарікань ні від міської влади, ні від мешканців міста. Для нас це найкраща оцінка і, в той же час, обов'язкова вимога, яку ми пред'являємо до своєї роботи» , - зазначив президент Корпорації DMS Андрій Альоша.