10.08.2014

З днем будівельника!

Дорогі колеги! Шановні наші будівельники! 

Ваше покликання - будувати майбутнє. Цеглинка за цеглинкою ви зводите будинки, перетворюєте рідний край. У ці непрості часи ви продовжуєте виконувати свою роботу - несете надію і віру, які можуть заспокоїти, і ще раз нагадати - ми вистоїмо. 

Ваш професіоналізм, відповідальність, сила волі зараз особливо потрібні нашій Корпорації й Донбасу. Ми будуємо наш рідний край разом. І все, що зараз відбувається - це «лакмусовий папірець», який зможе дати відповідь на поставлені нашим непростим життям питання. 

Ми всі втомилися від вибухів, смертей і руйнувань. Але ми впораємося. Наш регіон пройде через ці випробування і стане ще сильнішим. Ми не боїмося труднощів, адже тим відчутніше результат, чим складніше виклик. 

Вітаю вас з професійним святом і говорю вам спасибі за нелегку працю! Попереду нас чекає багато відповідальної роботи. Упевнений, ми піднімемо міста, побудуємо нові будинки, здійснимо проекти, якими будемо пишатися. 

Тримайте інструмент в руках міцніше, а щастя і віру в краще - ближче до серця! Нехай мир скоріше повернеться! Добра, благополуччя і щастя всім нам! 

Щиро ваш, 

Президент Корпорації DMS Андрій Альоша