2.07.2013

Реконструкційні роботи у парку «Перемоги» в Калінінському районі і в спортивному комплексі «Кіровець»

Управління капбудівництва Донецької міської ради в період з 19 по 21 червня уклало угоди з ТОВ «Укрбілдінг Корпорейшн» на реконструкційні роботи у парку «Перемоги» в Калінінському районі і в спортивному комплексі «Кіровець».

До кінця липня наступного року за кошти місцевого бюджету тут повинні влаштувати пішохідні та велосипедні доріжки, спортивні майданчики, дитячі майданчики і місця для відпочинку, майданчик «Загублений світ», також зроблять сходи і пандус, зовнішні мережі електро-і водопостачання, озеленення території.

При реконструкції «Кіровца» також будуть враховані вимоги Міжнародної асоціації легкої атлетики щодо встановлення світлодіодного екрана, спецобладнання, пристрій системи озвучування стадіону, системи «Антилід», освітлення футбольного та інших полів.

Спорткомплекс «Кіровець» буде задіяно для тренувань під час Чемпіонату Світу з легкої атлетики серед юнацтва 2013 р. - разом з РСК « Олімпійський».