27.06.2014

Президента Корпорації DMS запустив безкоштовні правові медіаконсультаціі

Жителі Донецька з 22 травня отримують кваліфіковану медіаконсультацію з юридичних і пенсійних питань в масової соціальної газеті "У нас НА РАЙОНІ".

На сторінках газети запущений проект "Кабінет юриста" у співпраці з юристами безоплатної правової консультації Президента Корпорації DMS депутата Донецької міськради Андрія Альоша. Юристи аналізують, з якими питаннями найчастіше звертаються до них донеччани. У газеті "У нас НА РАЙОНІ" опубліковані приклади різноманітних заяв та звернень. Читачі можуть скласти їх самостійно, і тим самим заощадити свій час і гроші, не вдаючись до платної допомоги юристів.

Так, в № 23 за 26 червня розміщено зразок заяви до Управління праці та соціального захисту. Воно допоможе мешканцям Донецька вирішувати проблеми, пов'язані з субсидіями і держвиплати.

У № 19 газети "У нас НА РАЙОНІ" за 29 травня опублікований шаблон скарги на постанову адміністративної комісії. Якщо людина вважає, що йому неправомірно виписали штраф, то це перший крок для відновлення справедливості.

А № 18 за 22 травня представлений увазі читачів зразок заяви в міліцію. Цей зразок-реальний приклад звернення жителя Донецька в безкоштовну правову консультацію Андрія Альоша, який пропрацювали юристи разом з журналістами газети.

Крім того, провідником газети в тернистому світі пенсійного законодавства протягом декількох номерів виступає Управління пенсійного фонду України в Ленінському районі Донецька. Фахівці сектору по роботі із зверненнями громадян дають медіаконсультаціі з усіх питань пенсійного законодавства, з якими звертаються люди. В одному з номерів газети (№ 19) розміщена консультує стаття про соціальні виплати громадянам України за кордоном.

У найближчому випуску газети з'явиться корисна інформація від фахівців Управління пенсійного фонду України в Пролетарському районі Донецька.