30.05.2014

Парк Перемоги в Донецьку відкрито після реконструкції другої черги

Сьогодні, 30 травня о 16.00 в Донецьку відбудеться урочисте відкриття Парку Перемоги після масштабної реконструкції другої черги.

Реконструкцію парку здійснює компанія "Укрбілдінг Корпорейшн " Корпорації DMS.

"У результаті другого етапу реконструкції парку Перемоги облаштовано новий дитячий майданчик, обладнаний ігровим інвентарем, гойдалками та каруселями для маленьких донеччан. Спортивних жителів міста порадують нові майданчики для міні-футболу, майданчики для скейтбордистів і ролерів, а також велосипедна доріжка" - говорить Олександр Петрук, генеральний директор компанії "Укрбілдінг Корпорейшн".

У парку також виконано озеленення території. Висаджені дерева, чагарники і квіти. Крім цього, оновлено фасад міського палацу дитячої та юнацької творчості, який знаходиться на території парку Перемоги.

Раніше, в рамках реконструкції першої черги парку Перемоги було упорядковано 3,1265 га території, прилеглої до Палацу дитячої та юнацької творчості. Було висаджено 375 дерев, 2586 чагарників. Крім того, були збережені і реконструйовані дві існуючі алеї, що ведуть до міського палацу дитячої та юнацької творчості, а також діаметрально розташовані пішохідні доріжки, що окільцьовують всю територію парку, уздовж яких розміщені декоративні альтанки, лави і декоративні урни. Окрасою парку став фонтан.

У парку були встановлені 11 скульптур і скульптурних груп, серед яких " Дерево бажань" і "Сім'я" , "Берегиня" , "Леда і Лебідь ", "Дріада", " Степнянка ", " Хід конем", "Одіссей", " Геракл ", " Артеміда "," Подорож за хмари ".

Відкриттю парку передує проведення конкурсу малюнків на асфальті "Твори Шевченка очима дітей" та виставки дитячих творчих робіт, а також урочисте відкриття архітектурної композиції "Щасливе дитинство".

Довідкова інформація:

Підприємство "Укрбілдінг Корпорейшн " Корпорації DMS входить до п'ятірки провідних будівельних компаній регіону. "Укрбілдінг Корпорейшн " є постійним партнером Донецької міської ради у реалізації проектів з будівництва об'єктів соціальної та транспортної інфраструктури, лідером регіону з будівництва соціального житла, який поповнює сегмент житлової нерухомості Донецька якісними і доступними новобудовами.Підприємство виконує повний комплекс робіт - від проектування до введення в експлуатацію об'єктів різної функціональності, поверховості та складності - громадського, промислового і транспортного призначення, виробляє широкий асортимент металоконструкцій.