30.12.2010

Корпорація DMS стала учасником регіональної Торгово-промислової палати

У грудні 2010 року Корпорація «DMS » стала членом Торгово -промислової палати Донецької області і, відповідно, України, отримавши членський квиток під номером 14-932. Сьогодні ТПП Донецької області об'єднує понад 5,5 тис. підприємств, процвітаючих у сфері промислового виробництва, будівництва, виробництва товарів народного споживання, послуг, дослідницької діяльності, управління.

У Корпорації «DMS » статус члена торгово -промислової палати розцінюють як важливий крок у напрямку реалізації власних інвестиційних проектів, які, тим не менш, мають важливе соціальне значення. Корпорація планує залучити близько 500 млн. доларів у розвиток вугледобувного підприємства в Луганській області , Мініметалургійний екологічно оптимального виробництва в Макіївці Донецької області , сміттєпереробку і виробництво альтернативного палива в Миколаївській області, а також будівництво вітроелектростанцій в Донецьку і розвиток національного оператора зовнішньої реклами з виведенням на лідируючі позиції в Україні.

Реалізація даних проектів передбачає раціональне використання природних і людських ресурсів, якими володіють зазначені території, створення високоефективних виробництв, нових робочих місць, якісної транспортної та соціальної інфраструктури.