22.02.2011

Корпорація DMS профінансує створення безкоштовних секцій рукопашного бою

Понад 260 тис. гривень виділила фінансово -промислова корпорація DMS на фінансування програми з організації безкоштовних секцій рукопашного бою для дітей і підлітків Донецька.

Фінансово-промислова корпорація DMS спільно з Донецькою обласною федерацією рукопашного бою за підтримки Управління освіти Донецької міської ради ініціювала довгострокову програму по організації і фінансуванню безкоштовних секцій рукопашного бою для дітей і підлітків м. Донецька.

У 18 школах міста ( по 2 школи на кожен район Донецька) почали роботу безкоштовні секції. Заняття проходять під керівництвом тренерсько- викладацького складу ДОФРБ, титулованих спортсменів, чемпіонів України з рукопашного бою. Тренування проводяться 2 рази на тиждень у вечірній час. Загальна тривалість тренувального заняття - 1,5 години. У секції набираються діти і підлітки у віці 8-16 років.

Найближчим часом всі спортивні зали шкіл-учасників програми будуть обладнані татамі, закуплена спортивна екіпіровка для роботи юних спортсменів у спарингу. Особливу увагу при забезпеченні секцій спортінвентарем буде приділено віддаленим районам Донецька, де сьогодні практично відсутні якісно укомплектовані спортзали для заняття спортом підлітків.

Безкоштовна секція розпочала функціонування також і в Донецькому міському притулку для безпритульних № 1 Куйбишевського району.

Фінансування роботи секцій здійснюється в рамках благодійної програми фінансово-промислової корпорації DMS. На початковому етапі для організації повноцінної роботи безкоштовних спортивних секцій корпорація виділила 260 тис. грн. до фонду Донецької обласної федерації рукопашного бою.

Фінансово-промислова корпорація DMS і ДОФРБ звертаються до всіх не байдужих до справи пропаганди здорового способу життя серед дітей та підлітків Донецької області із запрошенням взяти участь у програмі подальшого розширення мережі безкоштовних секцій рукопашного бою в м. Донецьку, а також містах Донецької області.

На думку президента корпорації DMS Андрія Альоша, сьогодні стратегічно важливо створювати доступні умови для дітей шкільного віку займатися спортом з метою профілактики антисоціальних проявів, забезпечення оздоровчого ефекту і пропаганди здорового способу життя серед підлітків. «На даному етапі наше завдання - сформувати у наших дітей звичку систематично займатися спортом, забрати їх з вулиць, відучити від згубних звичок» , зазначив він.