12.08.2011

Корпорація DMS передала в донецький інтернат № 4 комп'ютери з навчальними іграми

З ініціативи депутата Донецької міськради від «Сильної України» Андрія Альоша, Корпорація DMS передала зі свого фонду 5 комп'ютерів ( повних комплектів) Донецькій загальноосвітній школі -інтернату № 4. Більше 160 її вихованців, віком від 6 до 17 років, - дітки з особливими потребами в розвитку. Основна цінність «залозок » - численні розвиваючі та навчальні програми , які наші IT- фахівці спільно з педагогами інтернату підібрали для маленьких підопічних. Слід сказати, що тестування комп'ютерів відірвало від робочого процесу чимало співробітників DMS.

Тепер учні 5 -ти класів, крім основної програми, зможуть освоїти масу нового і цікавого в світі комп'ютерних ігор: від нескладних логічних операцій до справжньої віртуальної художньої школи.

У їхньому успіху ми аніскільки не сумніваємося. Навіть непрості вправи з малювання, які вимагають не тільки художньої уяви, з чим у хлопців немає жодних проблем, але й уваги, твердої руки і терпіння, піддавалися нашим підопічним.

Захопленість діток і « планів громаддя» у педагогів з використання техніки в освітніх цілях були для нас найкращою подякою, а наші IT- фахівці пообіцяли час від часу «балувати» хлопців новими іграми та головоломками.