29.05.2013

Комфортне і доступне житло від DMS

Зараз соціальне житло вважається затребуваним видом нерухомості в Донецьку. З кожним роком, в умовах постійного зростання інфляції і низьким рівнем заробітних плат, гостро стоїть питання забезпечення комфортним і доступним житлом населення України.

Кожен мріє про свій власний житло. Відразу визначимося яке житло краще вибрати і чому його варто купувати саме в новобудові? Переваг житла в новому будинку безліч, але найголовніше те, що квартири в новобудові відрізняються в першу чергу якістю. Необхідно також пам'ятати, що купуючи квартиру у забудовника - ви гарантовано отримуєте чисті первинні документи на житло! А з вікон вашого нового будинку ви будете бачити не тільки гарний вид на місто, але ще й дитячий майданчик, розташований в просторому обгородженому дворі.

Звичайно, купити простору трикімнатну квартиру в Донецьку, та ще й в новобудові - ідеальний варіант. Але на жаль, не кожен має в своєму розпорядженні необхідну кількістю засобів. Саме з метою забезпечення доступним житлом мешканців міста , починаючи з 2009 року « Українська будівельна корпорація» почала продаж недорогих квартир в Донецьку за ціною 4500грн. за квадратний метр! Це стало можливим завдяки сучасному новострою в Петровському районі. Ось уже третій рік поспіль цей будинок радує мешканців якісним і надійним житлом.Таким чином, «Петровський посад» став першою доступною новобудовою в Донецьку.

Корпорація не зупинилася на досягнутому, і в серпні 2013 «ДМС» вводить в експлуатацію новий житловий комплекс «Журавлиний», розташований в озелененій частині Ленінського району по вулиці Купріна 3г. Цей будинок монолітно -каркасного типу, надійно утеплений і декорований штукатуркою, обладнаний автономною котельнею - економічним і надійним рішенням для системи теплопостачання. Такого в старих будинках ви не зустрінете. Для власників машин передбачена стоянка, а для тих, хто ще не встиг придбати машину, є автобусна зупинка в 100 метрах від будинку. Квартири в «Журавлиному» площею від 38 до 65 квадратів сплановані таким чином, щоб при малих габаритах забезпечити комфортні умови житла навіть для великої родини. Вартість їх починається від 5000 грн. за квадратний метр.