2.06.2014

Дружба міцніша за сталь

У понеділок на честь Дня захисту дітей у дитячому будинку № 1 "Теремок", розташованому в Куйбишевському районі Донецька пройшов утренник, на якому зібралося багато друзів, включаючи співробітників корпорації DMS. Олег Кутиркін, Олександр Петрук, Олександр Вараксин та Євген Смирнов прийшли привітати маленьких підопічних Корпорації з Днем захисту дітей.

Свято проходило в теплій і невимушеній атмосфері. У музичну залу по черзі приходили сонце, самовар і навіть восьминіг. У залі постійно лунав дитячий сміх і оплески глядачів. Після виступу діти і дорослі перейшли до дружнього спілкування. Співробітники DMS побажали дітям миру і щастя. Ледве вміщаючись в руках фрукти та подарунки, діти вирушили в групу.

Найголовнішим подарунком став новий кондиціонер, який в лічені дні буде встановлено в спортивному залі. Тепер вихованці дитячого будинку зможуть займатися фізкультурою в найкомфортніших умовах.

До слова, подібні зустрічі не є чимось особливим. Дружбі між Президентом Корпорації Андрієм Альоша та вихованцями дитячого будинку вже більше 10 років. Так, наприклад, минулого разу друзі зібралися напередодні дня Святого Миколая. Свій девіз - «міцніше за сталь», DMS доводить не тільки справами, а й міцною дружбою.