13.02.2014

Донецька обласна федерація рукопашного бою нагородила кращих на Чемпіонаті Донецької області

9 лютого в ФСТ «Динамо» пройшов Чемпіонат Донецької області з рукопашного бою.

У змаганнях, організованих Донецькою обласною федерацією рукопашногобоя при підтримці Фінансово-промислової корпорації DMS, взяли участь понад 150 спортсменів з усіх міст Донецької області. Ці змагання були відбірковими на Чемпіонат України.

Виступали хлопці у вікових категоріях: 14-15, 16-17 років і 18+. Учасники продемонстрували майстерність та високий рівень донбаської школи рукопашного бою.

Спортсмени не обманули очікувань своїх тренерів і тих, хто прийшов їх підтримати. З 10 ранку і до пізнього вечора не знижувався емоційний градус змагань. У фіналі переможці були нагороджені медалями та грамотами, а також понад 30-ть юних спортсменів отримали квитки в Донецький цирк «Космос».

Переможцем обласних змагань у віковій категорії 16-17 років став Віталій Логвинов, неодноразовий Чемпіон світу з рукопашного бою та кікбоксингу. Тепер він представлятиме Донецьку область на Чемпіонаті України з рукопашного бою.

Найважчі бої проходили у віковій категорії 18+, ваговій категорії понад 90 кг. Перше місце тут посів Павло Снігур, призер Європи та світу з рукопашного бою та бойового самбо.

Президент Донецької обласної федерації рукопашного бою Андрій Альоша зазначив: «Ми даємо можливість юним спортсменам займатися в безкоштовних секціях з рукопашного бою, організованих у школах Донецька, а також брати участь у змаганнях і просуватися в нашому виді спорту до вищого ступеня п'єдесталу. Завойовані медалі та грамоти Чемпіонату - не просто нагороди, це доказ спортивної витримки, цілеспрямованості, сили волі, вміння долати труднощі. Нехай кожен крок спортсменів на шляху до успіху буде впевненим , а досягнутий результат стане стимулом до світових спортивних вершин!»

Директор Донецької обласної федерації з рукопашного бою Віктор Кретов підкреслив: «За підсумками турнірів та чемпіонатів, які проводить наша федерація, формується сильний склад спортсменів, які готові гідно представити Донецьку область на змаганнях високого рівня. Цей обласної Чемпіонат показав, що у наших спортсменів - великий потенціал і вони однозначно стануть лідерами на Чемпіонаті України з рукопашного бою».