12.09.2011

Андрій Альоша привітав донецьких ветеранів з Днем визволення Донбасу

У минулу п'ятницю депутат Донецької міськради Андрій Альоша привітав ветеранів війни та учасників бойових дій , членів Донецької міської організації пенсіонерів, з Днем визволення Донбасу. Представники депутата вручили ветеранам квіти та продуктові набори.

«Це незвичайні люди. Вони вистояли в найстрашніше для нашої країни і нашого краю час. І сьогодні вони скромні, серйозні і привітні - справжні. Нас дуже добре приймали, зустрічали хлібом -сіллю», - поділився помічник депутата А.Алеша Євген Нікітін.

«Ми не так давно почали співпрацювати з міською організацією пенсіонерів , в якій чимало ветеранів та учасників бойових дій. У цих людей багато проблем , зокрема потребують оперативного вирішення - зі здоров'ям. Думаю, з часом ми зможемо допомогти багатьом нужденним», - сказав Андрій Альоша.

Раніше Андрій Альоша взяв участь в офіційних заходах на Саур -Могилі і в Донецьку, приурочених до Дня визволення Донбасу. Про свої враження депутат написав на своїй сторінці в Facebook. «Ми в неоплатному боргу перед цими мужніми людьми і пам'яттю тих, кого вже немає в живих. Вони не вміють скаржитися, щось просити, але ми не повинні і не маємо права забувати про те, чим зобов'язані цим людям. Наша команда самостійно веде роботу з адресної допомоги , але хотілося б ще раз підкреслити , що ці люди можуть на нас розраховувати » , - зазначив Андрій Альоша.

Нагадаємо, депутат Донецької міськради, член постійної депутатської комісії з питань сім'ї, молоді та спорту Андрій Альоша веде прийом громадян кожну третю п'ятницю місяця за адресою: м. Донецьк , пр. О. Матросова, 24А ( офіс Корпорації DMS ). Крім того, зі своєю проблемою можна звернутися до помічника депутата за телефоном: 062 389-74-01 або безпосередньо до Андрія Альоша через мережі Faceebook , Livejournal.