9.05.2014

80 ветеранів ВВВ отримали подарунки від Президента Корпорації

Ту війну , кровопролитну , що принесла стільки горя , не можна забути. З кожним роком учасників ВВВ залишається все менше , і всі вони - герої , що чинили історію миру і благополуччя в нашій країні.

За сформованою традицією , 8 травня напередодні, Дня Перемоги Андрій Альоша привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни з наступаючим святом.

Зустріч відбулася в представництві Донецької міської організації пенсіонерів. Співробітників благодійної організації "Андрія Альоша " зустрічали хлібом , сіллю і щирими посмішками. Привітну зустріч не зіпсував навіть раптовий дощ .

80 героїв , які захищали нашу країну , отримали подарунки від Андрія Альоша. Ветерани були дуже зворушені такою турботою і сповнені почуттів . Свою подяку вони висловили піснею воєнного часу , організувавши святковий хор.

Подібна увага з боку Андрія Альоша не є чимось винятковим. Депутат давно дружить з Міськиою організацією пенсіонерів. А неформальні зустрічі і обопільні поздоровлення вже давно перетворилися на приємну традицію.

«Ми знаємо і розуміємо, що майбутнє за молоддю, але Андрій Альоша встигає допомагати як молодим, так і літнім, - розповідає про депутата Марія Павлова - Він - один з не багатьох, хто так близько з нами спілкується. Він для нас не просто друг, а й товариш в питаннях виховання і допомоги молоді».

На жаль, в наш час проблем у ветеранів набагато більше ніж їх рішень. Анна Могильна - ветеран Великої Вітчизняної війни , прийшла на зустріч , організовану Андрієм Альоша , не тільки відсвяткувати День Перемоги, а й розповісти про свої проблеми. Вона була старшим телефоністом у генерал -лейтенанта Шумилова , зараз капітан у відставці. Три роки Анна Могильна захищала Батьківщину у Сталінграді , потім у Москві , на Курській дузі , в Будапешті , а закінчення війни вона застала у Відні. Але сьогодні її подвиг залишається непоміченим , тому як жінка перебуває просто в безвихідне становище . Рідні діти і внуки відняли житло , через що ветеран ВВВ змушена жити в розвалюється землянці .

Андрій Альоша не міг не допомогти, розуміючи, в яке становище потрапила ця мужня жінка, ветеран, яка пройшла стільки випробувань. Юристи його безкоштовної консультації громадської приймальні вже підготували не один запит і не одне депутатське звернення в профільні інстанції. Минуло вже більше п'яти судових засідань , і надія , на те , що Анна Могильна отримає назад своє житло ще є. Хочеться , щоб у нашій країні не забували про подвиг ветеранів , допомагали їм в такі нелегкі часи.