8.02.2012

А. Альоша:DMS володіє достатнім потенціалом, щоб брати участь у вирішенні актуальних для Донецька проблем

У День рівноапостольного князя Володимира у храмі Святоуспенської Києво-Печерської лаври з благословення митрополита Київського і всієї України Володимира пройшла церемонія нагородження орденами Української православної церкви. Серед представників Донецької області, які були удостоєні цих нагород, - Андрій Альоша, Президент Фінансово-промислової корпорації DMS, нагороджений орденом «Православний Хрест».

Фінансово-промислова корпорація DMS існує з 2000 року і об'єднує кілька десятків підприємств, що працюють у вугільній, металургійній, будівельній галузях, на ринку зовнішньої реклами, у сфері фінансових та охоронних послуг. Протягом 6 років підприємства Корпорації працюють над тим, щоб створювати якісний і доступний продукт.

Кредо корпорації DMS: основа успішного бізнесу - відповідальність. «Ми звикли відповідати за свої дії і вимагаємо такого ж ставлення до роботи з боку кожного співробітника багатотисячних колективів підприємств - учасників корпорації. Тільки так ми можемо забезпечити успішне вирішення тих завдань, які ставимо перед собою», - вважає пан Олекса.

Андрій Альоша впевнений, що може здійснити самі амбітні плани, бо колеги та однодумці постійно допомагають не тільки у вирішенні виробничих завдань, а й реалізації соціальних ініціатив. Ось вже багато років корпорація опікується дитячий будинок № 1 і дитячий притулок № 1 в Куйбишевському районі м. Донецька. Корпорація DMS підтримує федерацію вільної боротьби Донецької області, футбольний клуб «Єнакієвець», допомагаючи талановитим дітям і юнацтву рости сильними і здоровими, реалізувати свій потенціал не на вулицях, а в спортзалах, в чесній конкурентній боротьбі.

У липні цього року Донецьк приймав чемпіонат України з вільної боротьби. Корпорація DMS виступила генеральним спонсором турніру, забезпечивши його проведення на високому рівні і надавши переможцям грошові призи, що допоможе їм добре підготуватися і достояти представити Україну на міжнародній спортивній арені.

На завершальній стадії будівництво Свято-Петропавлівського храму в м.Ясинувата Донецької області, що здійснюється за особистої підтримки президента DMS. «Подібна діяльність дає нам впевненість в тому, що ми можемо приносити користь місту, можемо не просто виробляти або надавати послуги, але і брати участь у вирішенні актуальних для Донецька і регіону проблем. Фінансово-промислова корпорація DMS володіє для цього достатнім потенціалом», - упевнений Андрій Альоша.